روش هاي آزمايشگاهي ارزيابي خوراك دام و طيور
نویسنده:
مهندس مهدي ميرشاهي
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۹
صفحه:
۱۲۰
نوبت چاپ:
۱

 

فصل اول: آزمايشات مقدماتي خوراك................................................................... ۱۳

 

فصل دوم: كربوهيدرات هاي ساختماني و غير ساختماني..................................... ۲۹

 

فصل سوم: اندازه گيري انواع مختلف ازت در خوراك دام....................................... ۴۳

 

فصل چهارم: اندازه گيري انواع چربي در خوراك.................................................... ۶۱

 

فصل پنجم: آزمايش هاي فيزيكي خوراك دام........................................................ ۷۳

 

فصل ششم: آزمايش هاي عملي تعيين كيفيت خوراك.......................................... ۸۵

 

فصل هفتم: آزمايش هاي تكميلي ارزيابي خوراك................................................. ۱۰۵

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved